Elit Red Cayen Wafter “DIPPELT”

2 590 Ft

Cayenbors-Fűszer ízű kikönnyített horogcsali

Leírás

Íz: Cayenbors-Fűszer

A wafter csalizó boilie titka a felhajtóerejében rejlik. Tökéletesen kikönnyített, emiatt süllyedő társaihoz képest sokkal könnyebb, ezért az óvatosabban és gyengébben táplálkozó halakat könnyedén becsaphatjuk vele. Alapmixéhez plusz aminosavakat, attraktorokat, vitaminokat és étvágyfokozókat kevertünk, ezáltal figyelemfelkeltőbb etetésünkön.
Tipp: A hozzá tartozó locsoló vagy dip segítségével még vonzóbbá tehetjük a halak számára. A horgászat megkezdése előtt pár nappal áztassuk be a horogra szánt csalikat.

Kiszerelés:150gr

A Red Cayun WAFTER boilie az ELIT termékcsalád zászlóshajója. A neve is utal rá, hogy egy kimondottan fűszeres, nagyon csípős bojli. Garantáltan 10% Haits Robin Red-et tartalmaz, mely mellé párosul egy különleges fűszerkeverék és Cayenbors kivonat. Nagyon erőteljes illatú, attraktív csali. A tesztelések során kimagasló eredményeket hozott, kora tavasztól késő őszig használva. Kitűnő választás bármely évszakban és víztípuson. Csípőssége miatt törpeharcsás és fehér halban gazdag vizekben is jól alkalmazható.

r

További információk

Tömeg N/A
Méret

20 mm, 24 mm

0