Elit B55 Wafter “DIPPELT”

2 590 Ft

Cikkszám: N/A Kategória:

Szörnyrák-Sajt ízű kikönnyített horogcsali

Leírás

Íz: Szörnyrák-Sajt

A wafter csalizó boilie titka a felhajtóerejében rejlik. Tökéletesen kikönnyített, emiatt süllyedő társaihoz képest sokkal könnyebb, ezért az óvatosabban és gyengébben táplálkozó halakat könnyedén becsaphatjuk vele. Alapmixéhez plusz aminosavakat, attraktorokat, vitaminokat és étvágyfokozókat kevertünk, ezáltal figyelemfelkeltőbb etetésünkön.
Tipp: A hozzá tartozó locsoló vagy dip segítségével még vonzóbbá tehetjük a halak számára. A horgászat megkezdése előtt pár nappal áztassuk be a horogra szánt csalikat.

Kiszerelés:150gr

A B55 WAFTER boilie az ELIT termékcsalád tagja. Egy erősen rákos íz világú boilie, melynek a háttérizét és pikantériáját a sajt kivonat adja. A B55 elnevezést a boilie alapmixe után kapta, mely több mint 50%-ban DÁN hallisztet tartalmaz. Ezen felül krill lisztet, magas állati fehérjetartalmú alapanyagokat, vízben oldódó aminosavakat és kivonatokat tartalmaz . Egy igazi nagyhalas boilie, melyet azoknak a horgászoknak ajánlunk akik a büdös íz világot részesítik előnyben. Egész évben, hideg és meleg vízben is eredményesen használható.

r

További információk

Tömeg N/A
Méret

20 mm, 24 mm

0