East Side wafter “DIPPELT”

2 990 Ft

Keleti fűszer ízű kikönnyített horogcsali

Leírás

Íz: Keleti fűszer

A wafter csalizó boilie titka a felhajtóerejében rejlik. Tökéletesen kikönnyített, emiatt süllyedő társaihoz képest sokkal könnyebb, ezért az óvatosabban és gyengébben táplálkozó halakat könnyedén becsaphatjuk vele. Alapmixéhez plusz aminosavakat, attraktorokat, vitaminokat és étvágyfokozókat kevertünk, ezáltal figyelemfelkeltőbb etetésünkön.

Tipp: A hozzá tartozó locsoló vagy dip segítségével még vonzóbbá tehetjük a halak számára. A horgászat megkezdése előtt pár nappal áztassuk be a horogra szánt csalikat.

Kiszerelés:150gr

Az East Side WAFTER boilie a CHALLENGE termékcsalád nagyágyúja. Alapmixét tekintve kizárólag PRÉMIUM minőségű alapanyagok felhasználásával készítjük el. A csali gerincét extra mennyiségű, több féle különleges fűszerkeverék kombinációja adja meg, melyet megbolondítottunk egy magas minőségű és proteintartalmú sertésmáj liszttel. Ebbe a boiliba is kivonatot teszünk aroma helyett, melynek a különlegessége az, hogy a saját receptünk alapján készül, és kizárólag a Carp Navigatornál található meg. Bármely időszakban, és víztípuson bevethető, mágnesként vonzza a halakat.

További információk

Tömeg 0,15 kg
Méret

20 mm, 24 mm

0