Apricot Jam wafter “DIPPELT”

2 990 Ft

Sárgabarack ízű kikönnyített horogcsali

Leírás

Íz: Sárgabarack

A wafter csalizó boilie titka a felhajtóerejében rejlik. Tökéletesen kikönnyített, emiatt süllyedő társaihoz képest sokkal könnyebb, ezért az óvatosabban és gyengébben táplálkozó halakat könnyedén becsaphatjuk vele. Alapmixéhez plusz aminosavakat, attraktorokat, vitaminokat és étvágyfokozókat kevertünk, ezáltal figyelemfelkeltőbb etetésünkön.

Tipp: A hozzá tartozó locsoló vagy dip segítségével még vonzóbbá tehetjük a halak számára. A horgászat megkezdése előtt pár nappal áztassuk be a horogra szánt csalikat.

Kiszerelés:150gr

Az Apricot Jam WAFTER boilie a CHALLANGE termékcsalád szénhidrát bázisú tagja. Friss tojáson kívül nem tartalmaz állati eredetű összetevőt. Ebbe a szériába aroma helyett kivonatot használunk. Kimagaslóan magas százalékban tartalmaz kiváló vízoldékonyságú szójafehérjéket, vitaminokat, aminosavakat, növényi olajokat és zsírokat. A kizárólag nővényi összetevői miatt elkerüli a törpeharcsa figyelmét. Jól alkalmazható sűrűn horgászott, nagy kiterjedésű és mély bányatavakon. Azoknak a horgászoknak ajánljuk akik a legnagyobb pontyokat szeretnék horogvégre csalni.

További információk

Tömeg 0,15 kg
Méret

20 mm, 24 mm

0