Akció!

Hot Almond Wafter “DIPPELT”

Original price was: 2 290 Ft.Current price is: 1 500 Ft.

Cikkszám: N/A Kategória:

Mandula-Chili ízű kikönnyített horogcsali

Leírás

Íz: Mandula-Chili

A wafter csalizó boilie titka a felhajtóerejében rejlik. Tökéletesen kikönnyített, emiatt süllyedő társaihoz képest sokkal könnyebb, ezért az óvatosabban és gyengébben táplálkozó halakat könnyedén becsaphatjuk vele. Alapmixéhez plusz aminosavakat, attraktorokat, vitaminokat és étvágyfokozókat kevertünk, ezáltal figyelemfelkeltőbb etetésünkön.
Tipp: A hozzá tartozó locsoló vagy dip segítségével még vonzóbbá tehetjük a halak számára. A horgászat megkezdése előtt pár nappal áztassuk be a horogra szánt csalikat.

Kiszerelés:150gr

 

A Hot Almod WAFTER boilie a Standard termékcsalád szénhidrát bázisú tagja. Friss tojáson kívül kizárólag növényi eredetű összetevőket tartalmaz. A csali édes alapmixéhez nagy mennyiségben került chili, mely igazán különlegességé teszi erőteljes édes illatát. Nagy százalékban tartalmaz vízben jól oldódó összetevőket, ami nagyon vonzóvá teszi a pontyok számára. A tesztelések során kimagasló eredményeket produkált hidegfrontban. Bányatavakon, sűrűn horgászott, törpeharcsás és fehér halban gazdag vizekre jó választás lehet.

r

További információk

Tömeg N/A
Méret

20 mm, 24 mm

0