Wonderful Chocolate wafter

2 990 Ft

Csoki-máj ízű kikönnyített horogcsali

Kiürítés

Leírás

Íz: Csoki-Máj

A wafter csalizó boilie titka a felhajtóerejében rejlik. Tökéletesen kikönnyített, emiatt süllyedő társaihoz képest sokkal könnyebb, ezért az óvatosabban és gyengébben táplálkozó halakat könnyedén becsaphatjuk vele. Alapmixéhez plusz aminosavakat, attraktorokat, vitaminokat és étvágyfokozókat kevertünk, ezáltal figyelemfelkeltőbb etetésünkön.

Tipp: A hozzá tartozó locsoló vagy dip segítségével még vonzóbbá tehetjük a halak számára. A horgászat megkezdése előtt pár nappal áztassuk be a horogra szánt csalikat.

Kiszerelés:150gr

 

A Wonderful Chocolate WAFTER boilie a CHALLENGE termékcsalád tagja. A legendás csoki-máj ízt turbóztuk fel, melynek alapmixét márt 10 éve kiváló eredménnyel használjuk. Ebbe a szériába aromák helyett kivonatokat használunk. A csali fő ízét 2 féle csoki kivonat keveréke adja, pikantériáját viszont a nagy mennyiségű EXTRA magas minőségű és protein tartalmú sertésmáj liszt alapozza meg. Alapmixébe kizárólag PRÉMIUM minőségű, állati és növényi eredetű összetevőt használunk. Kitűnő választás bármely évszakra és víztípusra. Rövid és több napos horgászatokra is ajánljunk.

További információk

Tömeg 1 kg
Méret

20 mm, 24 mm

0